Nederlands
Menu

Bijzondere dank

Categories

0
WINKELMANDJE

Memorials

Niet gevonden wat U zoekt? Neem contact met ons op!

Eerder bekeken…door u

Memorials van tin

Bijzondere memorials en objecten voor asbestemming

Een (symbolisch) memorial om uw overleden dierbare te gedenken kan zo waardevol zijn. We maken urnen en andere objecten voor asbestemming en geschenken.

Urnen

Een urn van tin. Een uniek, stijlvol materiaal voor de as van uw dierbare. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Heeft u specifieke wensen, dan doen wij ons uiterste best om dit te realiseren. Neem contact met ons op, dan spreken we met elkaar over uw wensen en onze mogelijkheden.

Objecten voor asbestemming

Een klein afgesloten potje voor een deel van de as of een assieraad, zoals een hanger waar een beetje as in gaat. We hebben verschillende mogelijkheden voor een object dat bij uw wensen past. In onze webshop vindt u een aantal voorbeelden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en informatie over onze werkwijze.

Fotolijst met waxinelichthouder

Een dierbare foto hoort in een bijzonder fotolijstje. Speciaal voor onze klanten die een kaarsje bij een foto van hun dierbare aansteken, maakten we een fotolijstje met waxinelichthouder. In onze webshop vindt u ook andere stijlvolle fotolijsten. De fotolijsten zijn zeer geschikt om met elkaar te combineren en zorgen zo voor eenheid in stijl.

Tinnen roos

De roos staat voor liefde en dankbaarheid. Onze tinnen rozen worden vaak gebruikt om op de kist van de overledene te leggen en daarna thuis bij de foto van de dierbare. Het is mogelijk om een tinnen label aan de roos te laten maken met daarop een korte tekst of naam. De tinnen roos is ook een ontroerend geschenk voor wie een geliefde verloren is.

Of denkt u aan iets speciaals?

Geef hieronder aan wat uw wensen zijn en dan nemen
wij contact met u op.

© copyright 2019 | ′t Oude ambacht alle rechten voorbehouden

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Webdesign door Studio 024