Nederlands
Menu

Nog meer medailles!

Wat doen ‘onze’ Olympische sporters van TeamNL het fantastisch op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang! De medailles vliegen ze om de oren. Goud, zilver, brons…maar helaas (nog) geen tin gezien. Terwijl je daar ook bijzondere medailles van kunt maken. Kijk maar eens naar deze unieke exemplaren…

Medailles en penningen uit onze eregalerij

Een kleine blik in onze ‘prijzenkast’, waarin we naast onze sportbekers, schalen en andere sportprijzen, ook ambachtelijk gemaakte medailles hebben uitgestald. We maken onder meer medailles voor het Ministerie van Defensie, 100e editie van Nijmeegse vierdaagse (55km), maar ook voor de Alphse avond4daagse. Ook carnavalsmedailles maken we elk jaar weer met honderden tegelijk. Carnavalsverenigingen en de beste feestact van Nederland mogen we ook tot ons klantenbestand rekenen!

Vergulde plak

Oké, het is geen gouden medaille. Maar onze vergulde en verbronsde medailles doen daar qua uitstraling niet voor onder. In opdracht van FOX Sports, hebben we voor de WAFU cup of Nations de trofee en de medailles in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

MinDef
Medaille druten
WAFUCUP
WAFU

Van idee tot medaille

Een opdrachtgever komt soms met een uitgewerkt idee met een logo en een tekst, en soms met alleen de vraag om een medaille. We maken dan ter plekke een schets op papier. Als de opdrachtgever en wij er tevreden over zijn, gaan we aan de slag met een digitaal ontwerp. Pas als alles naar wens is, maken we een gietmal van siliconenrubber. Met deze mal maken we zoveel medailles als nodig is.

Medaillelint

Een medaille verdient een mooie verpakking, passend bij de huisstijl en gewenste uitstraling van de opdrachtgever. We hebben tientallen linten met allerlei kleurstellingen. De linten kunnen we ook bedrukken met tekst en/of logo. Daarnaast hebben we speciale doosjes en standaardjes voor medailles. Zo wordt het een echt pronkstuk in de prijzenkast. Ook deze doosjes en standaarden zijn volledig te personaliseren met bedrukking.

Uniek en exclusief ontwerp

Het ontwerp is exclusief voor de opdrachtgever en maken we dus niet voor een andere klant. De mal blijft voor altijd bewaard in ons archief. Dus als de opdrachtgever in de toekomst weer dezelfde medailles wil, dan is dit geen enkel probleem. Maar kopietjes voor een ander? Nee, daar doen we niet aan. Dan gaan we gewoon weer schetsen en maken we weer een unieke medaille. Die persoonlijke aandacht heeft zo’n uitzonderlijke (sport)prestatie wel verdiend!

.

© copyright 2019 | ′t Oude ambacht alle rechten voorbehouden

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Webdesign door Studio 024