Excursie voor alle leeftijden

Gieten, forceren, polijsten…na een bezoek aan onze tingieterij heeft het ambacht bijna geen geheimen meer voor u. Dit rustige groepsuitje in het Land van Maas en Waal is geschikt en interessant voor alle leeftijden.

Eerst… koffie

We vertellen u graag over het product en de vele mogelijkheden die tin biedt. U wordt ontvangen met een kop koffie, waarna u meegaat naar de werkplaats en tot slot de showroom bezoekt. In de werkplaats wordt het echte vakmanschap gedemonstreerd. De tingieter laat u zien hoe een product ontstaat door gieten, forceren en polijsten. Een leuk familie- of groepsuitje in het mooie Land van Maas en Waal!

Welkom op afspraak

Elk jaar ontvangen we zo’n 15.000 bezoekers. We nemen altijd graag de tijd voor onze bezoekers, daarom zijn groepen uitsluitend welkom op afspraak. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Land van Maas en Waal

Wilt u uw bezoek aan onze tingieterij combineren met een ander groepsuitje, een verblijf of maaltijd in het Land van Maas en Waal? Kijk dan op de website van Rivierenland  voor tips en adressen.

De hoogste kwaliteit

Al onze producten bestaan voor 94% uit tin en zijn gegarandeerd loodvrij. Dit staat ook op het certificaat dat u bij uw product krijgt.

Kijkje nemen in onze ambachtelijke keuken?

Geef hieronder aan wat uw wensen zijn en dan nemen
wij contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.