Nederlands
Menu

Huis & interieur - Exclusieve woondecoratie

Categories

0
WINKELMANDJE
Huis en interieur

Niet gevonden wat U zoekt? Neem contact met ons op!

Eerder bekeken…door u

Huis en interieur: woondecoratie van tin

Woondecoratie: kandelaars, fotolijsten, schalen, vazen en meer

Sfeervolle woondecoratie, daar houden we bij ´t Oude Ambacht Tin wel van. Met de tinnen kandelaars, waxinelichthouders, fotolijstjes, schalen en vazen geeft u uw interieur een stijlvolle, authentieke uitstraling.

Kandelaars en waxinelichthouders

Kaarslicht is het mooiste licht. Instant sfeer als er kaarsen branden. We maken moderne en klassieke kandelaars van tin. De kandelaars zijn van zware kwaliteit en hebben daardoor de luxe uitstraling waar we zo van houden. Ook voor waxinelichtjes hebben we mooie houders met een glaasje erin voor het kaarsje. De waxinelichthouders en kandelaars zijn ook goed met elkaar te combineren.

Fotolijstjes

Bij speciale, bijzondere, dierbare foto’s hoort geen eenvoudig wissellijstje. Nee, die foto’s gaan in een stijlvolle tinnen fotolijstje. We maken ze ook met een houder voor een waxinelichtje eraan vast. Deze worden veel verkocht als fotolijstje voor een foto van een dierbare overledene, om een kaarsje te branden op een gedenkplekje in huis.

Schalen en vazen

De matte uitstraling van tin geeft onze schalen en vazen een luxueuze look & feel. Van welke soort of stijl woondecoratie u ook houdt, een schaal of vaas van tin past in elk interieur. Echte eyecatchers op de gedekte tafel of op een dressoir.

Of denkt u aan iets speciaals?

Geef hieronder aan wat uw wensen zijn en dan nemen
wij contact met u op.

© copyright 2019 | ′t Oude ambacht alle rechten voorbehouden

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Webdesign door Studio 024