Nederlands
Menu

Sculpturen

Categories

0
WINKELMANDJE
Sculpturen

Niet gevonden wat U zoekt? Neem contact met ons op!

Eerder bekeken…door u

Sculpturen en beelden van tin

Beelden voor een bijzonder moment

Bij een huwelijksfeest, 25-jarig of 40-jarig huwelijk of een ander bijzonder jubileum, hoort een persoonlijk uniek cadeau. We maken stijlvolle, abstracte beelden van een gezin, team, man, vrouw of kinderen.

Beeldje gezin

Vader, moeder, een, twee of drie kinderen. Twee vaders, twee moeders. Wat de samenstelling van het gezin ook is: we hebben er een beeldje voor. De sculpturen bestaan uit stilistische figuren van tin. De figuren staan bijvoorbeeld in een kring of in een groepje, of geknield bij elkaar. De sculptuur wordt eventueel op een zwart marmeren sokkel geplaatst en kan gegraveerd worden met een persoonlijke boodschap. Dit beeldje past in elk interieur en is een populair cadeau om te geven en te krijgen.

Samenwerking en verbinding

Om een prettige samenwerking en verbinding binnen een werkrelatie of team te vieren, is het beeldje met volwassen figuren een waardevol cadeau voor bedrijf of organisatie. Ook als prijs of award zijn deze beelden zeer geschikt. Vraag naar de mogelijkheden, we maken graag een product op maat voor u.

Of denkt u aan iets speciaals?

Geef hieronder aan wat uw wensen zijn en dan nemen
wij contact met u op.

© copyright 2019 | ′t Oude ambacht alle rechten voorbehouden

| Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Webdesign door Studio 024