Over ons….. ambachtelijk vakwerk

’t Oude Ambacht is een tingieterij in Alphen gld. Met een hecht team maken we unieke geschenken van tin. Ook ontvangen we groepen in onze ontvangstruimte, werkplaats en showroom. We staan voor ambachtelijk vakmanschap met een hedendaagse visie. Met die insteek ontwerpen en maken we producten voor particulieren en bedrijven in onze tingieterij in Alphen. Elke dag weer.

Persoonlijke geschenken

Ons creatieve hart gaat sneller kloppen als we benaderd worden voor een persoonlijk geschenk. We tekenen, schaven en schrapen net zolang tot we een ontwerp hebben waar wij en de opdrachtgever trots op zijn. Vervolgens gaan de geduldige handen van onze medewerkers aan de slag met het fijne, ambachtelijke werk. Of het nu om een enkel stuk of een oplage van honderden of zelfs duizenden exemplaren gaat: elk product krijgt aandacht en verlaat onze werkplaats pas na een zorgvuldige kwaliteitscontrole.

Tin gieterij 't Oude Ambacht in Alphen

Onze opdrachtgevers

We zijn trots op onze opdrachtgevers. We hebben al heel wat mooie relatiegeschenken, prijzen en persoonlijke cadeaus mogen maken voor onderstaande organisaties. Bent u benieuwd wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en onze mogelijkheden bespreken.

De tingieterij in Alphen

Weten hoe het tingieten in zijn werk gaat? Bekijk dan onze korte bedrijfsfilm. Nieuwsgierig geworden? Kom het ambacht dan met eigen ogen bekijken in onze tingieterij in Alphen.

Openingstijden en route